17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Polisnatten: Pågående inbrott fylleri och viltolyckor

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Polis, hundpatrull och väktare larmades 22 51 till Klockaretorpsskolan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Väl på plats fick hundpatrullen upp ett bra spår och kunde lokalisera fyra misstänkta personer. I ett närliggande skogsparti hittades också stöldgods i form av datorer. De fyra misstänkta är killar i 15-20-årsåldern. Vårdnadshavare kontaktades och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.  

Polis och räddningstjänst larmades 04 34 till Stockholmsvägen i Norrköping med anledning av rök från en mindre byggnad. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

RELATERADE ARTIKLAR

Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °