30.2 C
Linköping
lördag, juni 25, 2022

Polisnatten: Anlagd bilbrand

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral Öst hanterat 39 ärenden som rör Östergötlands län.. Tre personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller enligt handräckning.

SOS larmade 22 41 polis, räddningstjänst och ambulans till Eriksberg längs Finspångsvägen med anledning av en brand i bilar som stod vid ett skrotupplag. I samband med släckningsarbetet begränsades trafiken förbi brandplatsen men fick ingen större påverkan på trafiken. Tre personbilar och en lastbil, samtliga uppställda på platsen, totalförstördes i branden. Polisen misstänker initialt att branden kan ha varit anlagd. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning under fredagen.

Polisen larmades 05 44 till Apelgatan i Norrköping med anledning av stöld ur en parkerad bil. Någon har krossat en ruta på en arbetsbil och stulit verktyg. En anmälan om stöld är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

I sjukvården behövs i genomsnitt en blodpåse i minuten, även under semestertider. Eftersom blod...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 80 ärenden under kvällen och natten. Polispatrullerna har...
En stor vit kupol reser sig i skogen invid Hangaren i Ryd. Det är...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
30.2 ° C
30.3 °
27.7 °
35 %
4.6kmh
20 %
lör
30 °
sön
30 °
mån
30 °
tis
30 °
ons
27 °