13.1 C
Linköping
måndag, september 26, 2022

Polisnatten: Anlagd bilbrand

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral Öst hanterat 39 ärenden som rör Östergötlands län.. Tre personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller enligt handräckning.

SOS larmade 22 41 polis, räddningstjänst och ambulans till Eriksberg längs Finspångsvägen med anledning av en brand i bilar som stod vid ett skrotupplag. I samband med släckningsarbetet begränsades trafiken förbi brandplatsen men fick ingen större påverkan på trafiken. Tre personbilar och en lastbil, samtliga uppställda på platsen, totalförstördes i branden. Polisen misstänker initialt att branden kan ha varit anlagd. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning under fredagen.

Polisen larmades 05 44 till Apelgatan i Norrköping med anledning av stöld ur en parkerad bil. Någon har krossat en ruta på en arbetsbil och stulit verktyg. En anmälan om stöld är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22 00-07 00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län....
Polis larmades igår 16 31 till Dunderbacken i Finspång med anledning av att en...
I landsbygderna i Finspång och Mjölby kommer det att ske en del positiva ...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.1 ° C
13.7 °
13 °
72 %
3.6kmh
100 %
mån
12 °
tis
17 °
ons
14 °
tor
10 °
fre
11 °