13.1 C
Linköping
torsdag, oktober 6, 2022

Polisnatten: Sabotage och skadegörelse

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Klockan 02.15 kom ett SOS-larm till polisen om att ett tåg skulle ha kört på något vid Vikingstad station. Polisen åkte till platsen tillsammans med räddningstjänsten. Det visade sig vara en cykel som legat på spåret och blivit påkörd. Någon har även slagit sönder glasrutor på flera väntkurer i anslutning till stationen. Polisen har påbörjat en utredning om sabotage och skadegörelse. Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser om vem som kan ligga bakom brotten.

Klockan 03.08

Polisen fick ett SOS-larm om trafikolycka på länsväg 660 i Kisa. Polisen åkte till olycksplatsen. en person fördes till sjukhus med ambulans. En kvinnlig bilförare i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri och olovlig körning.

Klockan05.58

Polisen fick samtal om att en bil fått en ruta inslagen på parkeringen Albrektvägen i Norrköping. Någon har slagit sönder rutan och sedan monterat bort hela instrumentpanelen och ratten. Polisen har påbörjat en utredning om stöld. Polisen tar gärna emot tips om händelsen, som inträffat på Coops parkering.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag har Tåkernfonden delat ut och Tåkernpriset 2020 går till Urban Ekstam. Prissumman är...
Krisledningen är aktiverad inom förvaltningen Leanlink, som bedriver kommunal äldreomsorg och hemtjänst i Linköpings...
Nu på lördag börjar älgjakten i Östergötland och den fortsätter ända fram till 31...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
13.1 ° C
13.8 °
13 °
73 %
11.3kmh
40 %
tor
14 °
fre
14 °
lör
14 °
sön
14 °
mån
13 °