0.2 C
Linköping
torsdag, december 9, 2021

Hög smäll från Pizzeria i Malmslätt

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Fem personer har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning.

Klockan 00.58 fick polisen samtal om att en hög smäll hörts från en pizzeria i Malmslätt, Linköping. Polisen åkte till platsen och upptäckte då att en stor glasruta hade krossats. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det saknas pengar i en växelkassa. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

Inbrott i Mjölby

Polisen fick klockan 04.30 ett samtal om inbrottslarm från en elektronikbutik i Mjölby och väktare som åkt till platsen hade upptäckt att det varit inbrott. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Butiken har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Tjuven/tjuvarna har med hjälp av en bil och kätting dragit bort en säkerhetsdörr och därefter fått tillträde till butiken. Det är ännu oklart vad som kan ha stulits. Bilen som använts stod kvar på platsen och den är tagen i beslag och den kommer att genomgå  en kriminalteknisk undersökning.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
0.2 ° C
1 °
-1.7 °
87 %
6.7kmh
90 %
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
0 °
mån
-2 °