0 C
Linköping
torsdag, december 9, 2021

Rök utan eld på Lantmannagatan

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning.

Klockan 00.32 fick polisen samtal om att ett larm utlöst på ett företag i Gamla staden i Norrköping och personer hade setts lämna platsen. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att ett fullbordat inbrott hade skett i en butikslokal.

Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Polisen har även spanat i omgivningarna men utan att någon har gripits. En brottsplatsundersökning är genomförd också på platsen.

Ingen misstanke om brott

Klockan 04.18 fick polisen ett SOS-larm om brand på Lantmannagatan i Linköping. Det visade sig att en person hade rökt och då utlöst brandlarmet. Ingen var skadad och det finns ingen misstanke om brott.

Klockan 05.43 kom ytterligare ett SOS-larm till polisen om trafikolycka på Hovsvägen i Vadstena. Enligt uppgifter från SOS ska en bilist ha kört in i ett träd. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. En man i 50-årsåldern som misstänks ha kört bilen blev misstänkt för grovt rattfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör.

12 november 21:53, Misshandel, grov, NorrköpingTvå gripna misstänkta för grov misshandel.Kl 21:53 larmas polis till området Hageby i Norrköping med anledning av bråk mellan flera personer. Ett område spärras av och utredningsåtgärder vidtas på platsen.En man i 30-årsåldern är målsägare. Denne har fått skador som bedöms som allvarliga men inte livshotande.
Kl 23:40 grips två personer som misstänkta för grov misshandel. De båda gripna är män i 20- respektive
25-årsåldern.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
0 ° C
0.5 °
-0.3 °
87 %
5.7kmh
90 %
tor
-0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
0 °
mån
-2 °