3.2 C
Linköping
lördag, februari 24, 2024

Larm om smällar i Ryd

 Polis larmades till Ryd i Linköping, strax efter klockan 23.00 på lördagskvällen, efter att personer från allmänheten ringt in om höga smällar. Flera polispatruller involverades i ärendet och genomförde spaning, kontrollerande personer samt pratade med boende i området. Vid 23:43 avslutades insatsen då den sammantagna bilden varit att de höga smällarna kommit från fyrverkerier eller bangers.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits (se notiser nedan). 16 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 20.30-tiden larmades räddningstjänst och ambulans om lägenhetsbrand på Björnkärrsgatan i Linköping. Det brann i...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °