-1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Larm om smällar i Ryd

 Polis larmades till Ryd i Linköping, strax efter klockan 23.00 på lördagskvällen, efter att personer från allmänheten ringt in om höga smällar. Flera polispatruller involverades i ärendet och genomförde spaning, kontrollerande personer samt pratade med boende i området. Vid 23:43 avslutades insatsen då den sammantagna bilden varit att de höga smällarna kommit från fyrverkerier eller bangers.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits (se notiser nedan). 16 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...

Debatt: ...

Debattinlägg av Kristina Edlund och Elias Aguirre kommunalråd (S) i opposition: Det är bedrövligt att se...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-1 ° C
0.2 °
-1.9 °
85 %
3.6kmh
75 %
ons
-1 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °