11.9 C
Linköping
torsdag, oktober 28, 2021

SEMST skojar om psykisk ohälsa på lördag

Efter fem utsålda Sverige-turnéer återkommer nu Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge under hösten 2021 med en standup-show om psykisk ohälsa. På lördag uppträder de i Linköping och The Crypt.

Tidigare ingick även Aron Flam i humorkollektivet SEMST, utläses Super Epic Mega Sweet Titans of Comedy, men han ägnar sig numera allt mer åt sin pod ”Dekonstruktiv kritik” så nu mera är man tre komiker om man inte räknar in förmannen Jens Falk som öppnar kvällen.

– Jag har kört standup i drygt sju år och skulle nog vilja säga att jag är en rätt snäll komiker som mest skämtar om djur och ballonger, berättar Jens Falk när han hör av sig till LkpgNews. Att han skulle vara den ”nya” Aron Flam är inget han vill kännas vid.

– Jag är bara förman och håller i förfesten. Självklart är det en ära för mig att uppträda med Branne, Ahmed och Jonatan men det är även väldigt bra för dem att ha mig med också, skrattar Jens Falk.

SEMST är något av veteraner inom ny svensk standup och har fått lovord och priser i mängd. Jonatan Unge är väl, så gott som, folkkär efter att ha varit med i ”På spåret” i SVT. Nu under hösten ser vi Ahmed Berhan i ”Parlamentet” på TV 4 och Jonatan Unge har även skrivit manus och haft huvudrollen i SVTs ”Drugdealer” där Branne hade en liten roll som snäll polis.

Tillsammans har de gjort hundratal gig landet runt och även gjort avstickare till våra nordiska grannländer.

Se SEMST här:

RELATERADE ARTIKLAR

Willys och Hemköp har stora it-störningar, enligt uppgifter till Aftonbladet. Leveranser ska påverkas och det...

Komiker fick Nyponet

Komikern, manusförfattaren och arrangören Ben Kersley fick igår ta emot Lars Winnerbäcks kulturpris Nyponet...
Polisen, strax efter klockan 02.00, larmades till Skäggetorps centrum i Linköping med anledning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
11.9 ° C
12.7 °
11.2 °
78 %
3.6kmh
90 %
tor
12 °
fre
14 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
10 °