9 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Dags för skrattfest i helgen

Efter något års paus är Linköping Comedy Festival tillbaka nu i helgenoch denna gång i ny lokal och en helt ny stadsdel till på köpet. Det blir skratt, musik och film berättar Ben Kersley på LKPG HaHa.

 På scenen ser vi några av landets allra bästa/roligaste komiker som Marcus Berggren, Al Pitcher, Petrina Solange, Isak Jansson, Johanna Wagrell, Henrik Nyblom, Johan Hurtig, Ola Aurell, Thomas Eriksson. Sedan blir det musik med Helmut Jederknüller och Bonnkapäll. På söndag blir det även en helt unik filmvisning. Alltså en helt fullspäckad humorhelg.

– Ja, det kan man nog säga, säger mannen bakom festivalen Ben Kersley och lägger till att han fått tillgång till en lokal i nya stadsdelen Ebbepark som heter Spektrum.

– Det är egentligen att kontorshotell och så nytt att det ännu inte är invigdt men jag har fått låna det över helgen, fortsätter han.

Biljettförsäljningen har varit god men ännu finns det plåtar kvar för den som vill få sig ett gott skratt i helgen. Hur det blir nästa år är inte Ben säker på.

– Jag har nog inte tillgång till den här lokalen 2022 och får fundera lite på hur och var festivalen ska äga rum då men först av allt så ska vi klara av den här festivalen, avslutar han.

Det blir även shower under lördagen och söndagen i Gamla Linköping.

Här kan du skaffa dej en biljett till festivalen.

Föregående artikelKatalysatorstöld i Vidingsjö
Nästa artikelBrand i traktorsläp

RELATERADE ARTIKLAR

Nu har du som är Linköpingsbo och väljs ut att delta i en undersökning...
Polisen fick, under tidig tisdagsmorgon, samtal om att det hade upptäckts att fyra...
Linköpings kommun utreder nu flera olika handlingsalternativ kopplade till avtalet med Attendo Sverige...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
9 ° C
10.2 °
8.1 °
66 %
2.1kmh
90 %
lör
9 °
sön
12 °
mån
10 °
tis
10 °
ons
18 °