9.2 C
Linköping
måndag, oktober 25, 2021

Kvarlämnade kvinnokläder orsakade drunkningslarm

Ett SOS-larm inkom under förmiddagen till polis och räddningstjänst gällande en misstänkt drunkning vid Tinnerbäcksgränd i Linköping. Personen som larmade hade hittat kvinnokläder på en bänk vid Tinnerbäcken.

Polis och räddningstjänst åkte till platsen för att kontrollera händelsen. Räddningstjänst tog hjälp av dykare och drönare utan att hitta någon person.

Flera polispatruller involverades i ärendet och har arbetat på platsen. Personer i närområdet har berättat att kläderna legat på bänken även under midsommaraftonen. Polisen har heller inget ärende gällande någon försvunnen person som i nuläget kan kopplas ihop med denna händelse.

UPPDATERING 27 juni:

Polisens presstalesperson Dennis Johansson Strömberg säger till LkpgNews att polisen inte kommer att utreda fallet men att de kvinnokläder som hittas tagits i beslag. Men han inte heller kunnat sätta någon försvunnen person i samband med att det skulle skett någon drunkning.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 03.10 fick polisen samtal om att en misshandel kunde ha inträffat i en...
En 38-årig man från Halland misstänks nu för en lång rad våldtäkter mot barn,...
Polis och räddningstjänst befinner sig just nu vid Migrationsverket i Norrköping. Anledningen är att...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
9.2 ° C
9.4 °
9 °
74 %
4.6kmh
0 %
mån
9 °
tis
11 °
ons
13 °
tor
15 °
fre
15 °