10.1 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Nu stängs Linköping ner

Nu meddelar Linköpings kommun att man stänger ner stora delar av sin offentliga verksamhet till följd av Folkhälsomyndighetens skärpta rekommendationer. Detta meddelades på en digital pressträff via kommunens hemsida.

Kommunen har nu beslutat att man stänger ner sina offentliga mötes och träffpunkter som konsthallen Passagen, kulturhuset Skylten, Agora i Skäggetorp, simhallen, museet, samt Arbis. Sedan tidigare är det klart att Stadsbiblioteket är stängt med omedelbar verkan.

I Linköping har flera privata arrangörer valt att ställa in kommande evenemang, Palatset har, till exempel, beslutat att ligga långt fram till den 19 november och i väntan på vad som kommer gälla därefter.

Föregående artikelBiblioteket stängt tills vidare
Nästa artikelBuss ersätter tåg

RELATERADE ARTIKLAR

Onsdagen den 22 september har alla vård- och vaccinationscentraler i hela Östergötland öppet för...
Att öka takten när det kommer till att vaccinera östgötarna har samarbete varit nyckeln...
Idag hölls en pressträff där socialminister Lena Hallengren, kultur- och demokratiminister Amanda Lind samt...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
10.1 ° C
10.7 °
9.7 °
69 %
3.6kmh
75 %
lör
10 °
sön
11 °
mån
10 °
tis
12 °
ons
15 °