9 C
Linköping
söndag, oktober 2, 2022

Gratis skördefest på nätet

Lördagen den 12 september mellan  klockan 13.00 och 15.00 bjuder Linköpings kommun in till en digital föreläsning med trädgårdsprofilen Farbror Grön.

Trädgårdsprofilen Farbror Grön, eller Johannes Wätterbäck som han heter, berättar om hur små och stora skördar kan tas om hand.

– Under min föreläsning vill jag dela med mig av mina tankar och idéer om hur våra skördar kan räcka länge och vad man kan göra med dem i köket. Jag vill inspirera till att vara kreativa och gå på upptäcktsresa bland sina läckerheter.

Zoom

Föreläsning är gratis och sker digitalt via Zoom, se anmälningslänk längst ner. Att prata om odling digitalt är Johannes van vid.

– Att prata odling digitalt skiljer sig från att stå framför en levande publik, men inte så mycket egentligen. Båda sätten har faktiskt sin charm.

Johannes ger även hopp till dem som inte har fått en dignande skörd i år.

– Är man nybörjare på odling ska man se sitt första år som ett pröva-på och leka-år. Misslyckas gör vi alla men de som inte ger upp lyckas till slut.

Här kan du anmäla dig:

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...
På kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november skulle den mycket omdebatterade frågan om Tinnerbäcksbadets "Badsjö"...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9 ° C
9.7 °
8.7 °
94 %
2.6kmh
75 %
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
17 °
tor
15 °