Nu kan du flyga från Linköping och ut i världen igen

Pressbild.

Den 3 augusti återupptar KLM Royal Dutch Airlines direktlinjen mellan Linköping och Amsterdam. .Det berättar Linköpings Airport i ett pressmeddelande nu på morgonen

I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar KLM sin kapacitet. Sommaren 2020 kommer närmare 80procent av KLM destinationerna finnas tillgängliga igen.

– Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar, både för privatpersoner och affärsresenärer, och vi hoppas att alla våra trogna kunder från Östergötland med omnejd uppskattar att kunna flyga direkt från Linköping igen. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales Manager Air France KLM, Sverige, i samma pressutskick.

KLM kommer inledningsvis trafikera linjen med en sen eftermiddagsavgång fem dagar i veckan: måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag. KLM har framgångsrikt trafikerat Linköping-Amsterdam i över 10 år med upp till 3 avgångar per dag.

– Vi är oerhört glada att återigen välkomna KLM till Linköping och vår region. Vi märker en ökad efterfrågan på flygstolar igen, många företag och även privatpersoner hör av sig och undrar när man kan boka. Vi är en region med många export/importföretag som måste resa ut och träffa kunder och underleverantörer runt om i världen, säger Camilla Lejon, VD på Linköping City Airport.

Just nu flyger KLM till mer än 60 europeiska och interkontinentala destinationer.