Strandfikets trampbåtar stulna

Michael Gharib. Arkivbild.

Mickey Gharib som äger och driver Strandfiket vid Stångån mitt i Linköping börjar tröttna på att få sitt fik saboterat nattetid. Nu senast så har några okända personer stulit hans trampbåtar. Lyckligtvis återfanns dessa längre upp på strandpromenaden.

Det är en rejält irriterad entreprenör som hör av sig till lkpg.news och berättar att det är, inte mindre än  tionde gången som någon eller några ger sig på hans anläggning.

– Jag har inte tidigare anmält de stölder och inbrott som gjorts här men nu är det dags, menar Mickey och berättar att för att kunna få med sig en trampbåt måste man ta med sig en bultsax, vilket tyder på att de som gjort det inte handlat på impuls utan detta är planerat.

Nu är trampbåtarna tillbaka och detta tack vare allmänheten som hör av sig via telefon, sms och messinger med bilder.

– Jag vill  passa på alla att tacka alla som hör av sig med bilder, tips och som sett till att jag fått tillbaka mina båtar. Ni är guld värda, avslutar han och med förhoppningen att han nu ska få ha båtar och servering i fred.