9.5 C
Linköping
torsdag, april 15, 2021

Man rånad på Kungsgatan

Vid 02.30 – tiden natten mot onsdag kallades polis till Kungsgatan i centrala Linköping där en man skulle ha blivit rånad. Polisen åkte till platsen och mannen berättade att han blivit överfallen och hotad med en kniv.

Mannen, som är i 25-årsåldern var skakad men inte fysiskt skadad. Rånaren ska ha kommit över ett bankkort och några hundra i kontanter. Polisen påbörjade en utredning om rån och skjutsade hem den drabbade till hans bostad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Tidigare under natten och i samband med en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning och förhör.

Föregående artikelVillabrand i Sturefors
Nästa artikelSkäggetorpskolan läggs ner

RELATERADE ARTIKLAR

Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Polisen larmades, strax efter klockan 15.00 på måndagens eftermiddag, till en mynt och metallbutik...
Imorgon, onsdagen den 7 april, inleds rättegången i Linköping som gäller mord och dubbelmord...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,208FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
9.5 ° C
10 °
9 °
34 %
5.7kmh
0 %
tor
9 °
fre
11 °
lör
13 °
sön
12 °
mån
15 °