9.4 C
Linköping
onsdag, oktober 28, 2020

Man rånad på Kungsgatan

Vid 02.30 – tiden natten mot onsdag kallades polis till Kungsgatan i centrala Linköping där en man skulle ha blivit rånad. Polisen åkte till platsen och mannen berättade att han blivit överfallen och hotad med en kniv.

Mannen, som är i 25-årsåldern var skakad men inte fysiskt skadad. Rånaren ska ha kommit över ett bankkort och några hundra i kontanter. Polisen påbörjade en utredning om rån och skjutsade hem den drabbade till hans bostad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Tidigare under natten och i samband med en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning och förhör.

Föregående artikelVillabrand i Sturefors
Nästa artikelSkäggetorpskolan läggs ner

RELATERADE ARTIKLAR

  Polisen varnar nu för att en artig och trevlig man ringer upp äldre personer...
Polisen fick, torsdagskvällen, in ett larm om ett rån på Trädgårdstorget i Linköping. En man...
En polispatrull passerade, vid 04.30-tiden, Lilla Torget i Linköping och upptäckte då hur två...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,820FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
9.4 ° C
9.4 °
9.4 °
94 %
2.2kmh
100 %
ons
10 °
tor
11 °
fre
10 °
lör
12 °
sön
14 °