10.6 C
Linköping
söndag, maj 26, 2024

Man rånad på Kungsgatan

Vid 02.30 – tiden natten mot onsdag kallades polis till Kungsgatan i centrala Linköping där en man skulle ha blivit rånad. Polisen åkte till platsen och mannen berättade att han blivit överfallen och hotad med en kniv.

Mannen, som är i 25-årsåldern var skakad men inte fysiskt skadad. Rånaren ska ha kommit över ett bankkort och några hundra i kontanter. Polisen påbörjade en utredning om rån och skjutsade hem den drabbade till hans bostad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Tidigare under natten och i samband med en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning och förhör.

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 19.45 larmades polisen till Ramshäll i Linköping med anledning av ett rånförsök. En man...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
10.6 ° C
11.2 °
8.7 °
94 %
2.1kmh
9 %
sön
25 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
18 °
tor
20 °