-4.7 C
Linköping
torsdag, januari 28, 2021

Man rånad på Kungsgatan

Vid 02.30 – tiden natten mot onsdag kallades polis till Kungsgatan i centrala Linköping där en man skulle ha blivit rånad. Polisen åkte till platsen och mannen berättade att han blivit överfallen och hotad med en kniv.

Mannen, som är i 25-årsåldern var skakad men inte fysiskt skadad. Rånaren ska ha kommit över ett bankkort och några hundra i kontanter. Polisen påbörjade en utredning om rån och skjutsade hem den drabbade till hans bostad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Tidigare under natten och i samband med en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning och förhör.

Föregående artikelVillabrand i Sturefors
Nästa artikelSkäggetorpskolan läggs ner

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 235 ärenden mellan klockan 22 och 07....

Brutalt rån i Valla

Klockan 00:33 beordrades polis till Västra Valla, Linköping, med anledning av ett misstänkt rån. ...
Polis larmades vid 20.00 på lördagskvällen om ett rån i Lektorshagen i Linköping. Uppgifter...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,044FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-4.7 ° C
-4 °
-5 °
93 %
2.1kmh
90 %
tor
-4 °
fre
-5 °
lör
-4 °
sön
-3 °
mån
-6 °