16.7 C
Linköping
fredag, maj 14, 2021

Man stökade i city – blev fängslad till händer och fötter

Polisen fick under eftermiddagen,  ta emot ett överfallslarm från ordningsvakter i centrala Linköping. De hade omhändertagit en stökig man utomhus vid korsningen Nygatan / S:t Larsgatan i Linköping. Mannen var fängslad till både händer och fötter.

Den omhändertagne mannen, som är i 20-årsåldern, blev körd till sjukhus av polisen för att se över några mindre blessyrer. Han är misstänkt för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, mot ordningsvakterna, samt stöld från en butik i närheten, vilket var bakgrunden till ordningsvakternas ingripande från början. Det förelåg inte gripandeskäl från polisens sida.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis beordrades, under måndagens förmiddag, till en lägenhet i centrala Linköping med anledning av...
Nu startar Stadsmissionen i Linköping och byggherren Botrygg ett projekt för att få ut...
Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,247FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
16.7 ° C
18.6 °
14.8 °
52 %
3.6kmh
75 %
tor
15 °
fre
17 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
16 °