3.1 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Man stökade i city – blev fängslad till händer och fötter

Polisen fick under eftermiddagen,  ta emot ett överfallslarm från ordningsvakter i centrala Linköping. De hade omhändertagit en stökig man utomhus vid korsningen Nygatan / S:t Larsgatan i Linköping. Mannen var fängslad till både händer och fötter.

Den omhändertagne mannen, som är i 20-årsåldern, blev körd till sjukhus av polisen för att se över några mindre blessyrer. Han är misstänkt för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, mot ordningsvakterna, samt stöld från en butik i närheten, vilket var bakgrunden till ordningsvakternas ingripande från början. Det förelåg inte gripandeskäl från polisens sida.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.44, natten mot lördag, fick polisen samtal om att en kvinna kunde befinna...
För att minska av kvävedioxid i innerstaden krävs kraftfulla åtgärder så läget är akut....
Tre män åtalas nu vid Linköpings tingsrätt för utpressning mot en butiksägare i Linköping....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,107FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.1 ° C
4 °
2.2 °
75 %
3.6kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
-0 °