4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Krogbråk i city

Vid klockan 22.30 på lördagskvällen larmades polisen till en restaurang i centrala Linköping. Två personer hade bråkat och tagits omhand av ordningsvakter. Polis åkte till adressen och personerna avlägsnades från platsen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Ingen person ska ha skadats.

Strax efter klockan 01.00 natten mot söndag var det dags igen för krogstök då polis larmades till en restaurang i centrala Linköping. Två personer hade bråkat och en tredje hade gått emellan. Den som gick emellan hade då brottats ner och orsakats skador på knän, ansikte och arm. När polis kom fram fanns ingen misstänkt person kvar på platsen. Polispatrullen har upprättat en anmälan om misshandel.

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...
På kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november skulle den mycket omdebatterade frågan om Tinnerbäcksbadets "Badsjö"...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °