14 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

Dödsskjutningen i skäggetorp – var det fel person som dödades?

Polisen fortsätter arbetet med att kartlägga vad det var som hände nu i lördags då en 21 – årig man sköts till döds på Sörgårdsgatan i Skäggetorp.

Uppgifter till lkpg.news gör gällande att det var  “fel” person som sköts och att man istället var ute efter en tidigare brottsutsatt man på en annan adress i Skäggetorp.

– Vi svarar i princip inte på frågor om den utredning som pågår men jag kan bekräfta att den skjutne mannen inte tidigare är straffad eller känd av oss, säger Daniel Axelsson, chef för den avdelning som utreder grova brott hos Linköpingspolisen. Han fortsätter:

– Sedan tittar vi såklart på samband mellan andra grova brott som skett den senaste tiden både i Skäggetorp men även på andra platser i Linköping.

Daniel Axelsson vill inte heller svara på frågan om det förekommer något hot mot den avlidne personens familj eller andra personer i samma område.

Mordet i Skäggetorp – ännu ingen gripen

 

RELATERADE ARTIKLAR

Set var strax före klockan 20 på torsdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades om...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
14 ° C
14.2 °
12.8 °
94 %
1kmh
75 %
ons
21 °
tor
20 °
fre
22 °
lör
23 °
sön
19 °