Mordet i Skäggetorp – ännu ingen gripen

Foto: Lkpg.News

Det var i lördagskväll som en ung man avled av de skottskador han ådrog sig efter att ha blivit attackerad på en adress i Skäggetorp. Om detta berättade lkpg.news redan under lördagskvällen och natten. Nu jobbar polisen vidare.

– Det är i nuläget lite tidigt att dra några som helst slutsatser om vad som hänt, säger Daniel Axelsson, chef för den avdelning som utreder grova brott vid Linköpingspolisen.

Foto: lkpg,news

Det pratas om flera skott?

– Det är uppgifter som jag inte vill eller kan kommentera. Vi jobbar brett just nu och vill inte låsa fast oss vid olika skeenden. Vi pratar med vittnen men vi vill fortfarande ha kontakt med den som kan ha sett eller hört något i samband med den här händelsen, avslutar Daniel Axelsson.

Foto; lkpg.news

I skrivande stund har polisen ingen misstänkt och således är inte heller någon gripen för lördagens dödsskjutning.

20-åring död efter skjutning i Skäggetorp