3.3 C
Linköping
fredag, januari 22, 2021

Se upp för biltjuven

Polis larmades under tidig torsdagsmorgon till Borensberg då en bilägare vaknat av att det var folk som bröt sig in i hans bil, en Audi Q7. När de blev upptäckta flydde tjuvarna till fots i riktning mot Borensbergs centrum. Målsäganden ska ha följt efter i en annan bil, men tappat bort dem. Gärningspersonerna var två stycken, mörkt klädda med luvjackor uppdragna.

Polis var snabbt på plats med en hundpatrull som fick upp ett spår, men som inte ledde hela vägen fram till ett gripande. Oklart om tjuvarna fick med sig något från platsen, man kunde konstatera att de varit inne i bilen och att bilens instrumentpanel var uppbruten.
08.30 Två andra bilägare i Borensberg anmälde att även de drabbats av inbrott i sina bilar under natten.

Här ska det i bägge fallen handla om Volvo XC90. Det är oklart hur man tagit sig in i bilarna, som verkar sakna spår av yttre åverkan. Det som har stulits är framlyktor. Polisen kommer att genomföra brottsplatsundersökningar i samtliga tre drabbade bilar.

Föregående artikelBråk och stök under natten
Nästa artikelMan föll från tak

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen larmades, strax innan midnatt, till ett bilföretag på Gesällgatan i Linköping med anledning...
Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades på tisdagskvällen till en trafikolycka på riksväg 34 utanför...
På flera orter i Östergötland fick man sig under morgonen och förmiddagen en otrevlig...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,032FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.3 ° C
4 °
2.8 °
75 %
6.2kmh
75 %
fre
3 °
lör
3 °
sön
1 °
mån
-2 °
tis
-3 °