-7.9 C
Linköping
onsdag, november 29, 2023

Bråk och stök under natten

Polis larmades strax efter 21.00 på onsdagskvällen till ett behandlingshem utanför Vikingstad efter larm om bråk. Det hade börjat som en mindre dispyt där en i personalen hade mottagit slag. Två ungdomar hade barrikaderat sig i ett rum men kunde senare plockas ut av polis under odramatiska former. Ungdomarna, som är i åldrarna 14-16 år, är misstänkta för våld mot tjänsteman samt skadegörelse. De placerades på andra boenden under natten. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Klockan 03.42  under natten mot torsdag stoppade polisen ett fordon för kontroll i Tannefors, Linköping. I bilen satt tre personer som kontrollerades. I samband med kontrollen anträffades ett misstänkt farligt föremål, det nationella bombskyddet konsulterades men kunde på distans konstatera att det sannolikt inte var något farligt föremål. Föremålet togs i beslag och kommer att undersökas. En anmälan om brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
15:55 Polis kallades till Vattenverksvägen i Tannefors med anledning av ett bråk. Två personer...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.9 ° C
-7.3 °
-8 °
89 %
3.1kmh
75 %
ons
-5 °
tor
-3 °
fre
-3 °
lör
-8 °
sön
-9 °