9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Bråk och stök under natten

Polis larmades strax efter 21.00 på onsdagskvällen till ett behandlingshem utanför Vikingstad efter larm om bråk. Det hade börjat som en mindre dispyt där en i personalen hade mottagit slag. Två ungdomar hade barrikaderat sig i ett rum men kunde senare plockas ut av polis under odramatiska former. Ungdomarna, som är i åldrarna 14-16 år, är misstänkta för våld mot tjänsteman samt skadegörelse. De placerades på andra boenden under natten. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Klockan 03.42  under natten mot torsdag stoppade polisen ett fordon för kontroll i Tannefors, Linköping. I bilen satt tre personer som kontrollerades. I samband med kontrollen anträffades ett misstänkt farligt föremål, det nationella bombskyddet konsulterades men kunde på distans konstatera att det sannolikt inte var något farligt föremål. Föremålet togs i beslag och kommer att undersökas. En anmälan om brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Färgglada festivalen NärCon är en av höjdpunkterna i Linköping och då mest för dem...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °