6.4 C
Linköping
onsdag, oktober 28, 2020

Bråk och stök under natten

Polis larmades strax efter 21.00 på onsdagskvällen till ett behandlingshem utanför Vikingstad efter larm om bråk. Det hade börjat som en mindre dispyt där en i personalen hade mottagit slag. Två ungdomar hade barrikaderat sig i ett rum men kunde senare plockas ut av polis under odramatiska former. Ungdomarna, som är i åldrarna 14-16 år, är misstänkta för våld mot tjänsteman samt skadegörelse. De placerades på andra boenden under natten. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Klockan 03.42  under natten mot torsdag stoppade polisen ett fordon för kontroll i Tannefors, Linköping. I bilen satt tre personer som kontrollerades. I samband med kontrollen anträffades ett misstänkt farligt föremål, det nationella bombskyddet konsulterades men kunde på distans konstatera att det sannolikt inte var något farligt föremål. Föremålet togs i beslag och kommer att undersökas. En anmälan om brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Igår, måndagen den 19 oktober, började man  med att hänga upp upp julbelysningen över...
Polisen larmades, klockan 01.38 natten mot söndag, till Tannefors då två okända gärningspersoner hade...
På grund av den pågående pandemin fick tävlingarna ställas in i våras men på...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,820FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
6.4 ° C
7 °
6 °
100 %
2.6kmh
10 %
ons
10 °
tor
10 °
fre
10 °
lör
12 °
sön
13 °