6.1 C
Linköping
torsdag, oktober 29, 2020

Bilist körde in i entren till Trädgårdsföreningen efter biljakt

Natten mot lördag innehöll en lång rad händelser för polisen i Linköping som en del fylla och bråk men detta stack ut från mängden. 

Vid 00.30 – tiden larmades polis till en bostad i centrala Linköping där en inringare hört ljuden av ett bråk, och där det lät som att en kvinna blev misshandlad. I bostaden befann sig en kvinna i 35-årsåldern som hade blivit misshandlad av en man i 50-årsåldern. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation. Målsäganden fick föras till sjukhus för kontroll.

Strax innan klockan 02.00 vägrade en bilist stanna på polismans tecken. Det slutade med att föraren körde in i entrén till Trädgårdsföreningen i centrala Linköping där färden tog slut. Föraren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. I bilen fanns även två passagerare varav den ena är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

RELATERADE ARTIKLAR

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontrol, under natten mot torsdag,  på Malmslättsvägen...
Polis larmades, vid midnatt, till Resecentrum i Linköping med anledning av en stökig man...
I Trädgårdsföreningen skulle Halloween-firandet ägt rum 31 oktober, men det är inte ansvarsfullt att...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,822FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
6.1 ° C
7.2 °
5 °
100 %
1.5kmh
0 %
tor
11 °
fre
10 °
lör
9 °
sön
14 °
mån
16 °