11.5 C
Linköping
fredag, maj 14, 2021

Bilist körde in i entren till Trädgårdsföreningen efter biljakt

Natten mot lördag innehöll en lång rad händelser för polisen i Linköping som en del fylla och bråk men detta stack ut från mängden. 

Vid 00.30 – tiden larmades polis till en bostad i centrala Linköping där en inringare hört ljuden av ett bråk, och där det lät som att en kvinna blev misshandlad. I bostaden befann sig en kvinna i 35-årsåldern som hade blivit misshandlad av en man i 50-årsåldern. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation. Målsäganden fick föras till sjukhus för kontroll.

Strax innan klockan 02.00 vägrade en bilist stanna på polismans tecken. Det slutade med att föraren körde in i entrén till Trädgårdsföreningen i centrala Linköping där färden tog slut. Föraren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. I bilen fanns även två passagerare varav den ena är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen larmades, under tidig onsdagsmorgon, till en adress i Tannefors med anledning av...
En 29-årig man i Linköping åtalas nu för flera våldtäkter, grova brott som utpressning...
Polisen fick, under tisdagens morgon, samtal om att det har skett en stöld...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,247FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
11.5 ° C
13 °
10.6 °
66 %
1.5kmh
53 %
fre
17 °
lör
11 °
sön
16 °
mån
16 °
tis
11 °