7.9 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Bilist körde in i entren till Trädgårdsföreningen efter biljakt

Natten mot lördag innehöll en lång rad händelser för polisen i Linköping som en del fylla och bråk men detta stack ut från mängden. 

Vid 00.30 – tiden larmades polis till en bostad i centrala Linköping där en inringare hört ljuden av ett bråk, och där det lät som att en kvinna blev misshandlad. I bostaden befann sig en kvinna i 35-årsåldern som hade blivit misshandlad av en man i 50-årsåldern. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation. Målsäganden fick föras till sjukhus för kontroll.

Strax innan klockan 02.00 vägrade en bilist stanna på polismans tecken. Det slutade med att föraren körde in i entrén till Trädgårdsföreningen i centrala Linköping där färden tog slut. Föraren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. I bilen fanns även två passagerare varav den ena är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

RELATERADE ARTIKLAR

När pandemin lättar och vi återigen kan ge oss ut och resa kan det...
Klockan 01.30 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
I höstas var det en rånvåg där unga där ungdomar rånade unga. Få av...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,110FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
7.9 ° C
8 °
7.8 °
49 %
7.7kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
7 °
tor
3 °
fre
1 °