Mordförsök i Skäggetorp

Foto: Arkiv

Polisen tog under torsdagskvällen emot flera samtal från Skäggetorp där man har hört flera smällar i tät följd. Ljudet ska ha varit som högst kring Nygårdsskolan.

När polisen kom på plats kände man att det luktade krut.  Man började omgående  patrullera i området.

Efter att polisen samtalat med människor som rört sig utomhus i Skäggetorp framkommer uppgifter om att något har hänt i en lägenhet. Polisen lokaliserade lägenheten och hittade i den skador på innerväggar. Vad som har orsakat skadorna i lägenheten är i nuläget inte känt och inte heller när de har uppkommit.

Foto: Läsarbild

Då skadorna i lägenheten upptäcktes i samband med att höga smällar hörts i området kan polisen inte utesluta att brott har begåtts. Lägenheten har spärrats av och tekniker kommer att åka till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning.

En förundersökning om försök till mord är inledd. Ingen person har kommit till fysisk skada enligt uppgifter på polisens hemsida.