-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Mordförsök i Skäggetorp

Polisen tog under torsdagskvällen emot flera samtal från Skäggetorp där man har hört flera smällar i tät följd. Ljudet ska ha varit som högst kring Nygårdsskolan.

När polisen kom på plats kände man att det luktade krut.  Man började omgående  patrullera i området.

Efter att polisen samtalat med människor som rört sig utomhus i Skäggetorp framkommer uppgifter om att något har hänt i en lägenhet. Polisen lokaliserade lägenheten och hittade i den skador på innerväggar. Vad som har orsakat skadorna i lägenheten är i nuläget inte känt och inte heller när de har uppkommit.

Foto: Läsarbild

Då skadorna i lägenheten upptäcktes i samband med att höga smällar hörts i området kan polisen inte utesluta att brott har begåtts. Lägenheten har spärrats av och tekniker kommer att åka till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning.

En förundersökning om försök till mord är inledd. Ingen person har kommit till fysisk skada enligt uppgifter på polisens hemsida.

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °