9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Avspärrat i city efter brand

En fastighet på S:t Larsgatan i centrala Linköping är för närvarande avspärrad efter en brand natten mot tisdag. 

Det var vid klockan 01.30 natten mot tisdag som polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på S:t Larsgatan, Linköping. En person hittades avliden i lägenheten och polisen har underrättat anhöriga till den boende i lägenheten. Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och lägenheten har spärrats av i väntan på polisens tekniker.

– Vi är ännu inte helt säkra på vem den avlidne är utan vi inväntar svar från teknikerna som varit på platsen innan vi med säkerhet kan säga vem den avlidna är. Dock misstänker vi inte att något brott ligger bakom branden, säger Monika Bergström, presstalesperson hos Linköpingspolisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Färgglada festivalen NärCon är en av höjdpunkterna i Linköping och då mest för dem...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °