19.8 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Avspärrat i city efter brand

En fastighet på S:t Larsgatan i centrala Linköping är för närvarande avspärrad efter en brand natten mot tisdag. 

Det var vid klockan 01.30 natten mot tisdag som polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på S:t Larsgatan, Linköping. En person hittades avliden i lägenheten och polisen har underrättat anhöriga till den boende i lägenheten. Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och lägenheten har spärrats av i väntan på polisens tekniker.

– Vi är ännu inte helt säkra på vem den avlidne är utan vi inväntar svar från teknikerna som varit på platsen innan vi med säkerhet kan säga vem den avlidna är. Dock misstänker vi inte att något brott ligger bakom branden, säger Monika Bergström, presstalesperson hos Linköpingspolisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen fick, under natten mot lördag, flera samtal från personer som hade hört höga...
I den nya treårsbudgeten, 2022-2024, som Regionfullmäktige har beslutat om handlar det om att...
Under fredagsmorgonen greps en man, som är i 55-årsåldern, misstänkt för att ha våldtagit...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
19.8 ° C
20.3 °
18.1 °
59 %
5.1kmh
20 %
tor
18 °
fre
21 °
lör
20 °
sön
19 °
mån
20 °