-10.8 C
Linköping
fredag, januari 15, 2021

Avspärrat i city efter brand

En fastighet på S:t Larsgatan i centrala Linköping är för närvarande avspärrad efter en brand natten mot tisdag. 

Det var vid klockan 01.30 natten mot tisdag som polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på S:t Larsgatan, Linköping. En person hittades avliden i lägenheten och polisen har underrättat anhöriga till den boende i lägenheten. Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och lägenheten har spärrats av i väntan på polisens tekniker.

– Vi är ännu inte helt säkra på vem den avlidne är utan vi inväntar svar från teknikerna som varit på platsen innan vi med säkerhet kan säga vem den avlidna är. Dock misstänker vi inte att något brott ligger bakom branden, säger Monika Bergström, presstalesperson hos Linköpingspolisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 18 januari 2021 kommer huvudbiblioteket i Linköping att öppna sin verksamhet igen men...
I år är det 150 år sedan Kinda kanal stod färdig. En åtta mil...
Från och med imorgon, söndagen 10 januari, gäller en ny lag och tillfällig lag,...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,023FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-10.8 ° C
-9 °
-12 °
92 %
2.6kmh
90 %
fre
-9 °
lör
-5 °
sön
-4 °
mån
-2 °
tis
2 °