-9.4 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Full man slog kvinna

Polis larmades till korsningen Djurgårdsgatan / Drottninggatan i Linköping strax efter klockan 23.00 på onsdagskvällen. Ett vittne hade sett en man bråka med en kvinna. Polis kom dit. Båda parter fanns kvar. Kvinnan skjutsades till sjukhuset för tillsyn. Mannen, som är i 50-årsåldern, fördes till arresten för tillnyktring. Polisen skrev en anmälan om misshandel. Parterna ska vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden som skadegörelse och viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten eller genomfört kontroller på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar. Allt enligt polisens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-9.4 ° C
-6.2 °
-10 °
92 %
3.1kmh
100 %
tis
-6 °
ons
-5 °
tor
-3 °
fre
-3 °
lör
-8 °