14.1 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Full man slog kvinna

Polis larmades till korsningen Djurgårdsgatan / Drottninggatan i Linköping strax efter klockan 23.00 på onsdagskvällen. Ett vittne hade sett en man bråka med en kvinna. Polis kom dit. Båda parter fanns kvar. Kvinnan skjutsades till sjukhuset för tillsyn. Mannen, som är i 50-årsåldern, fördes till arresten för tillnyktring. Polisen skrev en anmälan om misshandel. Parterna ska vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden som skadegörelse och viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten eller genomfört kontroller på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar. Allt enligt polisens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Under tidig onsdagsmorgon polisen fick ett SOS-larm om att en misshandlad kvinna befann sig på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
14.1 ° C
14.4 °
14 °
33 %
3.6kmh
0 %
tis
12 °
ons
11 °
tor
3 °
fre
8 °
lör
6 °