6.1 C
Linköping
torsdag, oktober 29, 2020

Full man slog kvinna

Polis larmades till korsningen Djurgårdsgatan / Drottninggatan i Linköping strax efter klockan 23.00 på onsdagskvällen. Ett vittne hade sett en man bråka med en kvinna. Polis kom dit. Båda parter fanns kvar. Kvinnan skjutsades till sjukhuset för tillsyn. Mannen, som är i 50-årsåldern, fördes till arresten för tillnyktring. Polisen skrev en anmälan om misshandel. Parterna ska vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden som skadegörelse och viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten eller genomfört kontroller på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar. Allt enligt polisens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen upprättade, vid lunchtid,  en anmälan om misshandel efter en incident i en matvarubutik...
Polisen beordrades, under tisdagens eftermiddag, till en skola i Linköping med anledning av en...
Igår, måndagen den 19 oktober, började man  med att hänga upp upp julbelysningen över...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,822FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
6.1 ° C
7.2 °
5 °
100 %
1.5kmh
0 %
tor
11 °
fre
10 °
lör
9 °
sön
14 °
mån
16 °