21.6 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Full man slog kvinna

Polis larmades till korsningen Djurgårdsgatan / Drottninggatan i Linköping strax efter klockan 23.00 på onsdagskvällen. Ett vittne hade sett en man bråka med en kvinna. Polis kom dit. Båda parter fanns kvar. Kvinnan skjutsades till sjukhuset för tillsyn. Mannen, som är i 50-årsåldern, fördes till arresten för tillnyktring. Polisen skrev en anmälan om misshandel. Parterna ska vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden som skadegörelse och viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten eller genomfört kontroller på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar. Allt enligt polisens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen fick, under natten mot lördag, flera samtal från personer som hade hört höga...
I den nya treårsbudgeten, 2022-2024, som Regionfullmäktige har beslutat om handlar det om att...
Under fredagsmorgonen greps en man, som är i 55-årsåldern, misstänkt för att ha våldtagit...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
21.6 ° C
24.4 °
17.2 °
51 %
6.2kmh
20 %
tor
20 °
fre
18 °
lör
21 °
sön
19 °
mån
15 °