Foto: Lkpg.News

Vid 18.30-tiden på måndagskvällen skickades ett stort polispådrag till Skäggetorp centrum efter larm om bråk.

När polispatrullerna kom på plats påträffades en skadad man i 20-årsåldern. Den skadade fördes med ambulans till sjukhus med vad som verkade ha varit lindriga skador, skriver polisen på sin hemsida. En person har gripits misstänkt för grov misshandel och grovt olaga hot. Den gripna är en kvinna i 25-årsåldern.

Polisen arbetade på platsen för att bringa klarhet i vad som hänt. Bland annat genom att förhöra personer som blivit vittnen till bråket.

Tidigare under måndagen, vid 17.15-tiden, var polisen på plats vid ett annat bråk i Skäggetorp. Då var ett tiotal personer inblandade i ett bråk på en parkering. När polis kom till platsen var ett antal personer kvar, men läget hade lugnat ner sig och ingen ville göra någon anmälan.