15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: Rattfylleri, trafikolycka och försök till rån

Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det rör sig bland annat om omhändertagande av berusade personer, egeninitierade kontroller samt mindre ärenden.

Rattfylleri i Linköping 

En a-traktor med två personer voltade enligt uppgift under natten till lördag utanför Linköping. De drabbade kunde själva larma efter hjälp. När polispatrull kom till platsen fattades misstanke om att föraren var påverkad. En anmälan om rattfylleri skrivs och förarens körkort drogs in på platsen. Fordonet fick bärgas. 

Försök till rån, resecentrum Linköping

Två personer ska ha blivit utsatta för ett rånförsök under natten. De drabbade personerna befann sig nere på resecentrum då flera personer ska ha anslutit och hotat dem med ett tillhygge. Gärningspersonerna lämnade sedan platsen. Ingen person skadades och ingen har gripits. 

Personbil i krock med träd

En personbil har kört av vägen och in i ett träd på Strömmenvägen i Sankt Anna. Det är ännu oklart vad för skador den drabbade personen har men dessa ska inte vara av allvarligare art. Polis, räddningstjänst samt ambulans är kallade till platsen. Föraren ska ha varit ensam i bilen.

Misstänkt för ett flertal brott
Utåtagerande man misstänks för flera brott i Hörsalsparken, Norrköping. Polis är på plats i Hörsalsparken i Norrköping med anledning av samtal om en person som betett sig utåtagerande. Polispatrull var på plats inom ett par minuter och är kvar på platsen. Ingen person har kommit till skada och ingen fara föreligger för allmänheten.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °