15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: Misshandel, viltolyckor och vapenbrott

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har bland annat rört sig om viltolyckor, kontroller av personer och fordon samt trygghetsskapande arbete.

Misshandel i Linköping

Larm inkommer om att en person ska vara skadad efter ett bråk utomhus klockan 00:01 i centrala Linköping. En person anträffas skadad, dock inte allvarligt. Den skadade fördes till sjukhus och en anmälan om misshandel av normalgraden är upprättad.

Grovt brott mot knivlagen

Polisen får samtal om att en person beter sig påverkat och är hotfull i Agneshög, Motala klockan 05:55. Den aktuelle mannen visar sig vara påverkad när polis kommer till platsen. Han omhändertas enligt lagen om berusade personer och är misstänkt för narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °