15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: Bil körde in i ett hus

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. polisen hanterat exempelvis ärenden kopplade till fylleri.

Två män greps för inbrott

Runt klockan 00:00 larmas polisen om ett befarat inbrott i anslutning till ett företag i Rystad utanför Linköping. Larmet kommer efter att någon ska ha sett en misstänkt bil och två personer. Polis kommer till platsen och anträffar snart två män som sedan grips misstänkta för stöld genom inbrott. Exakt vad som kan ha tillgripits i samband med händelsen är oklart. De båda misstänkta har senare under morgonen anhållits.

Bilförare körde in i bostadshus

Strax före klockan 05:00 får polisen vetskap om en olycka som inträffat i Åtvidabergs kommun. Där ska en bil kört in i ett hus. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen, men smällen ska ha orsakat skador på fastigheten samt staket utanför. Polisen kommer till platsen och anträffar sedan föraren i närheten. Denne misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycksplats.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °