14 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

BLÅLJUS: Misshandel. barnfridbrott och olaga hot

Polisens regionledningscentral har hanterat cirka ett 50-tal ärenden.

Misshandel och barnfridsbrott

En man i 35-årsåldern har gripits som misstänkt för misshandel samt olaga hot och barnfridsbrott efter en händelse som inträffat under måndagskvällen i Ektorpsområdet i Norrköping. Mannen ska bland annat ha misshandlat en kvinna som han sedan tidigare är bekant med.  Misshandeln ska ha skett inomhus men omständigheterna kring detta är i nuläget inte klarlagda. Mannen är anhållen av åklagare.

Inbrott i företagsbilar

Klockan 05:04 Torvingegatan i Linköping. Under morgonen upptäcktes att ett antal företagsbilar haft inbrott under natten. Rutorna ska vara krossade och det är oklart om man fått med sig någonting från bilarna. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Stölder ur containrar

Klockan 07:07 Gottorpsgatan, Tornby i Linköping. Det har varit inbrott i flera fordon samt containrar på ett företag i Tornby i Linköping någon gång under natten till tisdag. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras under morgonen. Det ska vara bland annat maskiner och verktyg som tillgripits.

Ett närliggande företag ska också haft påhälsning under natten. Där ska det dock inte ha blivit någonting stulet utan röra sig om att någon tagit sig in på området.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
14 ° C
14.2 °
12.8 °
94 %
1kmh
75 %
ons
21 °
tor
20 °
fre
22 °
lör
23 °
sön
19 °