6.1 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

BLÅLJUS: Rattfylleri, älgkrock och personrån

Tipsa Polisen om Personrånet i Ryd

Polisen önskar tips kring personrån som skedde i Ryd klockan 20:40. Ett antal polispatruller befann sig under tisdagskvällen i stadsdelen Ryd i Linköping med anledning av ett personrån.  Gärningspersonen ska ha hotat till sig föremålet och sedan lämnat platsen. Ingen person skadades fysiskt.  Händelsen rubriceras som grovt rån. Ingen person har ännu kunnat gripas som misstänkt. 

Polisen ser gärna att man hör av sig på 114 14 eller via polisen.se om man har sett någonting avvikande i Ryd under kvällen. 

Äldre man misstänkt för rattfylleri

 17:49, Vidingsjö Linköping en man i 70-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att förbipasserande reagerat på att föraren bland annat körde på andra fordon på en parkering i Linköping. Polispatrull åkte till platsen och fick träff på fordonet. Mannen blåste då positivt och är nu misstänkt för rattfylleri. 

Krockade med älg

En person skadad efter krock med älg igår kväll på E22 vid Valdemarsvik. Vägen blev delvis blockerad i norrgående riktning strax innan trafikplats Mossebo på E22 utanför Valdemarsvik. Anledningen är en viltolycka med älg. Föraren till bilen blev skadad men det ska inte röra sig om allvarliga skador. 

Älgen dog vid kollisionen.

RELATERADE ARTIKLAR

En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
6.1 ° C
6.7 °
5.5 °
74 %
6.7kmh
75 %
sön
6 °
mån
3 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °