16.8 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Blåljus: Trafikolyckor och bilbränder

Polisens regionledningscentral har 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län.
Personbil börjat brinna under färd

Räddningstjänsten larmades i morse till Mon i Finspång på grund av att en personbil börjat brinna under färd. Vid framkomst har föraren lyckats släcka det mesta själv med en handbrandsläckare. Räddningspersonalen behöver bara göra efterkontroller och rullar snart hemåt. Föraren ringer själv efter bärgare och bilen står ej trafikfarligt

Krock på riksväg 50

En till sjukhus efter trafikolycka på riksväg 50. Igår larmades SOS om en trafikolycka på riksväg 50 norr om Motala. Det handlar om en personbil som ska ha kolliderat med en lastbil. Två personer ska ha drabbats, varav en som ska ha skadats allvarligt i samband med olyckan. Denne har förts till sjukhus i ambulans.

Bil under färd började brinna

Klockan 21:48 larmas Räddningstjänsten till Vigfastgatan i Linköping på grund av rökutveckling från personbil under färd. När bilen stannat och vid framkomst räddningstjänst ser läget lugnt ut. Förmodligen fel på elektroniken i motorn
Räddningstjänsten lämnar efter 10 minuter platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
16.8 ° C
17.8 °
15.7 °
93 %
1.5kmh
0 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
22 °
tor
17 °