18.6 C
Linköping
tisdag, juli 23, 2024

BLÅLJUS: Slagsmål och inbrott

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Bråk i Linköping

Klockan 02:24 inkommer uppgifter om ett bråk mellan två parter i centrala Linköping. Det handlar om två personer som ska ha slagits med varandra utomhus. Polisen åker ut till platsen där man kan gripa en av de inblandade. Han misstänks för misshandel på en annan man. Målsägande ska ej ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Flera förråd uppbrutna i bostadshus

Strax efter klockan 19:00 larmas polis med anledning av ett misstänkt inbrott i ett flerfamiljshus i centrala Norrköping.

En patrull tar sig till adressen där man kan konstatera att det rör sig om flera källarförråd som brutits upp. Gärningspersonen ska ha lämnat platsen innan man upptäckt inbrottet. Exakt vad som tillgripits är i nuläget inte klarlagt. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
18.6 ° C
19.7 °
18.2 °
72 %
4.6kmh
75 %
tis
23 °
ons
18 °
tor
21 °
fre
24 °
lör
23 °