19.7 C
Linköping
lördag, juli 20, 2024

BLÅLJUS: Inbrott och trafikolycka

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Sprang runt i lokalen

Klockan 01:13 larmas polis av vaktbolag om ett befarat inbrott i en butikslokal i centrala Norrköping. Någon ska ha krossat en ruta och sprungit in i lokalen. Man har efter detta sökt igenom lokalen och gjort en brottsplatsundersökning. Det är ännu oklart om något tillgripits vid inbrottet. Polisen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Ingen är misstänkt.
Singelkrock i höjd med Sturefors
Klockan 06:51 larmar SOS om en singelolycka på länsväg 706 i höjd med Sturefors utanför Linköping. Det rör sig om en personbil som ska ha kört in i ett träd som fallit och blockerat hela vägbanan. En person ska vara inblandad, denne är vaken och talbar efter olyckan. Utöver detta har polisen hanterat ärenden gällande bland annat viltolyckor och ärenden av rutinkaraktär. Räddningstjänst arbetar just nu med att få bort trädet. Det drabbade fordonet kommer att bärgas från platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.7 ° C
20 °
19.2 °
76 %
4.1kmh
100 %
lör
26 °
sön
26 °
mån
24 °
tis
23 °
ons
22 °