2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

BLÅLJUS: Ta det lugnt i trafiken

Uppmaning: Kör försiktigt

Det råder nu ett besvärligt väglag i Östergötlands län där halkan och beteenden har orsakat ett flertal olyckor då dessa två faktorer inte går ihop. Än så länge finns inga uppgifter om någon svår olycka eller allvarliga personskador.

Polisen vill uppmana trafikanter att ta det mycket lugnt i trafiken, ta god tid på er, anpassa hastigheten och håll framförallt avstånd till andra fordon. Med detta enkla recept så skyddar vi oss och andra från riskerna att drabbas i trafiken.

Trafikolycka på riksväg 50 Västanvik

En trafikolycka 08.07 på Rv50 vid Västanvik, Motala där det råder stor trafikpåverkan. Ingen uppgift om någon personskada i nuläget. En lastbil som kört i diket 0och släpet står ut i vägbanan. Mycket halt på platsen och mycket trafik. Bärgningen kommer dröja. 

RELATERADE ARTIKLAR

En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °