16.7 C
Linköping
tisdag, juli 23, 2024

BLÅLJUS: Ta det lugnt i trafiken

Uppmaning: Kör försiktigt

Det råder nu ett besvärligt väglag i Östergötlands län där halkan och beteenden har orsakat ett flertal olyckor då dessa två faktorer inte går ihop. Än så länge finns inga uppgifter om någon svår olycka eller allvarliga personskador.

Polisen vill uppmana trafikanter att ta det mycket lugnt i trafiken, ta god tid på er, anpassa hastigheten och håll framförallt avstånd till andra fordon. Med detta enkla recept så skyddar vi oss och andra från riskerna att drabbas i trafiken.

Trafikolycka på riksväg 50 Västanvik

En trafikolycka 08.07 på Rv50 vid Västanvik, Motala där det råder stor trafikpåverkan. Ingen uppgift om någon personskada i nuläget. En lastbil som kört i diket 0och släpet står ut i vägbanan. Mycket halt på platsen och mycket trafik. Bärgningen kommer dröja. 

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
16.7 ° C
17.7 °
16.2 °
79 %
5.1kmh
100 %
tis
23 °
ons
18 °
tor
21 °
fre
24 °
lör
23 °