15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: Brand, fylleri och trafikolycka

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten. Polisen hanterat ärenden gällande bland annat fylleri och andra ärenden av rutinkaraktär.

Bil ner i diket

Personbil som kört ner i diket och hamnade på taket i Högsjö Vingåker. Tre personer drabbade, samtliga ur fordonet. Räddningstjänsten är på plats och har påbörjat arbetet. Två av de drabbade i olyckan kommer medfölja ambulans för kontroll. Räddningstjänsten inväntar polisen och kommer därefter lämna platsen. Det råder reducerad hastighet förbi platsen men trafiken är lugn. Orsaken till händelsen är oklar.

Mindre brand i villa

Larmcentral fick larm igår kväll om rökutveckling i villa ute på Vikbolandet. Under tiden räddningstjänsten är på väg så har boende själv släckt av en mindre brand. Det är dock mycket rök som måste ventileras och även kontroll av spridning kommer utföras. Personal från två stationer är på plats och utför ovanstående arbete. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha blivit skadad vid händelsen.

Två drabbade har fått medfölja ambulans för kontroll. Räddningstjänsten har börjat avveckla sig men en mindre styrka kommer finnas kvar en timme till för att säkerställa att bevakning av huset kan skötas. Försäkringsrepresentant har kopplats in för att hjälpa de boende med det följande arbetet med fastigheten.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °