3.2 C
Linköping
lördag, februari 24, 2024

Blåljus: Olaga frihetsberövande

Olaga frihetsberövande avseende en kvinna i Norrköping

I går kväll larmade, en kvinna i 35-årsåldern i Norrköping i området Nordantill, om att hon hållits kvar mot sin vilja i en bostad. Misstänkt person är en man i 40-årsåldern som kan gripas på platsen för misshandel och olaga frihetsberövande. Mannen är numera anhållen. Kvinnan ska även ha misshandlats. Kvinnan var i behov av läkarvård och kontroll efter händelsen.

Buss vandaliserades

Skadegörelse på en buss, Järnvägsparken Motala klockan 22.03. Vittnen som sett flera personer i 15-årsåldern som förstör en buss på uppställningsplats för bussar på adressen. Bussen går ej att använda efter skadegörelsen och ingen misstänkt i nuläget.

Bil voltade

Trafikolycka 01.53 med en personbil på Söderköpingsvägen, Norrköping där bilen voltat. Tre personer i bilen och samtliga till sjukhus för kontroll. Okänt skadeläge i övrigt. Ingen misstanke om brott i nuläget.

Påkörd person – man misstänks för brott

Trafikolycka i Ekkällan, Linköping En kvinna i 65-årsåldern blev under tisdagskvällen påkörd av en bil. Polispatrull på plats i området såg olyckan hända, varpå ambulans larmades till platsen. Kvinnan ska ha klarat sig utan allvarligare skador. Bilföraren, en man i 65-årsåldern, misstänks nu för vårdslöshet i trafik. Förhör kommer att hållas med båda parter. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °