14 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

Blåljus: Olaga frihetsberövande

Olaga frihetsberövande avseende en kvinna i Norrköping

I går kväll larmade, en kvinna i 35-årsåldern i Norrköping i området Nordantill, om att hon hållits kvar mot sin vilja i en bostad. Misstänkt person är en man i 40-årsåldern som kan gripas på platsen för misshandel och olaga frihetsberövande. Mannen är numera anhållen. Kvinnan ska även ha misshandlats. Kvinnan var i behov av läkarvård och kontroll efter händelsen.

Buss vandaliserades

Skadegörelse på en buss, Järnvägsparken Motala klockan 22.03. Vittnen som sett flera personer i 15-årsåldern som förstör en buss på uppställningsplats för bussar på adressen. Bussen går ej att använda efter skadegörelsen och ingen misstänkt i nuläget.

Bil voltade

Trafikolycka 01.53 med en personbil på Söderköpingsvägen, Norrköping där bilen voltat. Tre personer i bilen och samtliga till sjukhus för kontroll. Okänt skadeläge i övrigt. Ingen misstanke om brott i nuläget.

Påkörd person – man misstänks för brott

Trafikolycka i Ekkällan, Linköping En kvinna i 65-årsåldern blev under tisdagskvällen påkörd av en bil. Polispatrull på plats i området såg olyckan hända, varpå ambulans larmades till platsen. Kvinnan ska ha klarat sig utan allvarligare skador. Bilföraren, en man i 65-årsåldern, misstänks nu för vårdslöshet i trafik. Förhör kommer att hållas med båda parter. 

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
14 ° C
14.2 °
12.8 °
94 %
1kmh
75 %
ons
21 °
tor
20 °
fre
22 °
lör
23 °
sön
19 °