-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Man skadad av vasst tillhygge

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Skadad av vasst föremål i Motala

Polisen fick larm 23:06 om att en person skadats med ett vasst tillhygge i Brunnsvik, Motala. En man var skadad, dock ej livshotande. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Två för mannen bekanta kvinnor i 30 samt 60-årsåldern greps misstänkta för grov misshandel. Nu väntar förhör med inblandade för att utreda förloppet av det inträffade. Lägenheten är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning.

Berusad misstänks för inbrott

Polisen fick uppgifter klockan 03:50 om att ett kameralarm larmat om inbrott i en restaurang på Gamla Torget i Norrköping.

Det visade sig att en gärningsman kommit in i lokalen via ett fönster och brutit upp en kyl samt stulit alkohol. Den misstänkte var inte kvar i lokalen. En patrull hittade en man som stämde in på beskrivning. Mannen hade med sig en säck med alkoholhaltiga drycker som han var upptagen med att förbruka.

Mannen, som är i 30-årsåldern, medtogs för att sova ruset av sig på polisstationen och är misstänkt för stöld genom inbrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °