12.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

BLÅLJUS: Rån i Norrköping

Personrån i två fall i Norrköping under kvällen.

Igår kväll kom det in uppgifter om två händelser som initialt bedöms som personrån på två olika adresser i Norrköping och riktat mot två olika personer.

I det ena fallet ska en yngre man mellan 15-18 år, konfronterats av två maskerade yngre män och blivit hotad med ett vasst tillhygge på Prästgatan. Målsägande blir av med en en märkeströja och smycken men skadas ej. Ingen misstänkt i nuläget. Detta ska ha skett vid ca kl. 20.00.

I det andra ärendet har två gärningsmän, strax innan kl. 20.25, tagit kontakt med en målsägande, en man, som sitter i sin bil i området Haga och Apelgatan. Gärningsmännen har hotat målsägande med ett vasst föremål och tillgripit en telefon som fanns i bilen. Målsägande gör visst motstånd mot männen innan han springer därifrån och kontaktar polis. Han skadas ej allvarligt vid händelsen. Ingen misstänkt i ärendet. Ärendena bedöms i nuläget ej ha med varandra att göra.

Ring 114 14

Polisen efterlyser uppgifter från vittnen som kan ha sett någon av händelserna, befunnit sig i områdena eller som har andra uppgifter att lämna gällande ärendena. Vill man ha kontakt med polis, ring tel. 114 14 eller lämna uppgiften via polisens hemsida, polisen.se.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
12.7 ° C
13.1 °
10.7 °
96 %
2.1kmh
75 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
14 °