-0.7 C
Linköping
fredag, mars 1, 2024

Blåljus: Krock och stöld

Här följer en kort sammanfattning med ett urval av händelser som inkommit/upprättats igår.

A-traktor krockade

En sidokollision klockan 23.14 mellan två fordon, en personbil och en A-traktor, i Åtvidaberg som omfattar 4 personer. Ingen skadad och en förare av A-traktorn, som är under 18 år, rapporteras för en förseelse och böter utfärdas av patrull på platsen.

Två anhållna efter stöld

En butiksägare larmar klockan 00.13 polis om stöld ur en obemannad butik på Gamla Tanneforsvägen i Linköping. Dessa ska ha tagit sig in i butiken när annan kund lämnar. Polis som anländer kan efter en stunds letande lokalisera tre personer, två män i 30- respektive 35-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, med gods från butiken. Godsvärdet är cirka 3 000 kronor. Dessa stämmer in på beskrivningen och grips misstänkta för stöld. Två av dem är anhållna och en är släppt av åklagare under natten

RELATERADE ARTIKLAR

Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutade i veckan att avgifter för viss vaccination mot covid-19. Den 1...
Regeringen har idag utsett Juno Blom till ny barnombudsman och samtidigt chef för Barnombudsmannen. Juno...
Hele 84 procent uppger att de har tillgång till den sjukvård de behöver. 61...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.7 ° C
-0 °
-1 °
96 %
5.7kmh
100 %
fre
7 °
lör
6 °
sön
6 °
mån
6 °
tis
5 °