1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Ny förvaltningschef på Stångåstaden

Maria Garmert har nyligen utsetts till förvaltningschef för Stångåstaden. Maria tar över efter Ulf Gustafsson som valt att gå i pension efter att ha haft flertalet ledande roller inom Stångåstaden koncernen under många år.

 Maria Garmert tillträder sin anställning den 1 oktober 2023 och då kommer hon att ansvara för hela affärsområdet Boende med cirka 90 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder kronor per år. Maria även kommer att ingå i koncernledningen för Stångåstaden. 
– Efter många år i koncernen har Ulf Gustafsson beslutat att lämna sin tjänst för att gå i pension. Ulf har gjort ett fantastiskt bra arbete genom åren, inte minst har han skapat en effektiv och serviceinriktad förvaltningsorganisation som givit en mycket hög kundnöjdhet. Ulf har också varit en uppskattad chef och ledare. Vi har haft flera kvalificerade sökanden såväl internt som externt och jag är väldigt nöjd med att Maria tillträder som förvaltningschef. Maria har gedigen bakgrund och erfarenhet och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Maria i ledningsgruppen, säger Fredrik Törnqvist vd för Stångåstaden i ett pressmeddelande.

Jobbat inom Riksbyggen

Maria är idag fastighetschef på Rikshem med operativt och strategiskt ansvar för förvaltningen i Norrköping och Nyköping. Dessförinnan arbetade hon, år 2006–2019, i flertalet olika befattningar inom Riksbyggen. Maria är 42 år, född och uppvuxen i Linköping. Idag är hon bosatt i Linghem med sambo och två barn.

– Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att tillträda tjänsten som förvaltningschef och jag ser fram emot den utmaning som uppdraget innebär. Det ska bli både roligt och inspirerande att börja arbeta på ett så fint bolag som Stångåstaden är, säger Maria Garmert.

RELATERADE ARTIKLAR

Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...
Polisen larmas 23:50 igår om en misshandel i en trappuppgång till ett flerfamiljshus i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °