4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Polis: Fylleri, viltolyckor och trafikbrott

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

Polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor, trafikbrott, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Inbrott i butik

Polis och väktare larmades 01:43 till Drottninggatan i Norrköping med anledning av ett inbrott i en butik. Tjuven/tjuvarna ska ha krossat en ruta och tagit sig in. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Det var tillrört i butiken och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. En brottsplatsundersökning har också genomförts. I nuläget har ingen person gripits och stöldgodset är okänt för polisens presstjänst.

Bil hamnade i diket

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 06:39 till Söderköpingsvägen i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska fyra bilister vara inblandade i en kollision och en av bilarna ska ha hamnat i diket. Polis kom på plats 07:03. Föraren i en av bilarna, en man i 20-årsåldern, ska ha klagat på smärta i ryggen och har fått följa med ambulans till sjukhus för kontroll. *Texten kommer uppdateras.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °