4.2 C
Linköping
lördag, mars 2, 2024

Polis: Fylleri, trafikbrott och viltolyckor

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 130-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Tjej blev rånad

Polis larmades till en adress i Navestad klockan 22:17 med anledning av att en tjej i övre tonåren blivit rånad på sin mobiltelefon. Detta ska ha skett utomhus av två maskerade gärningspersoner. Efter rånet ska personerna ha sprungit från platsen. Polis har varit på plats, pratat med personer i området samt genomfört vissa kontroller men det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om rån kommer skrivas.

Polis och räddningstjänst beordrades till en pendlarparkering i Ingelstad 01:30 med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador har rapporterats i samband med branden.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen haft ärenden om...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4.2 ° C
5 °
4 °
99 %
5.7kmh
100 %
lör
5 °
sön
9 °
mån
5 °
tis
1 °
ons
1 °