11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Blåljus: Pepparspray i Resecentrum och ärende i krogmiljö

Polisen har hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polisen har arbetat med ärenden som rör krogmiljön men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Yngling pepparsprayade folk i Resecentrum

Polisen larmades till resecentrum i Linköping med anledning av en misshandel. En gärningsperson ska ha använt pepparspray mot flera personer. Polis åkte till platsen. Den misstänkte, en kille i övre tonårsåldern, omhändertogs enligt LOB. Han misstänks för misshandel samt ringa vapenbrott (på grund av pepparsprayen). Fyra killar är drabbade och målsägande i ärendet, samtliga är i övre tonårsåldern. En av de drabbade fördes till sjukhus på grund av andningsbesvär.

Man gripen misstänkt för misshandel

Polisen larmades imorse till Navestad med anledning av ett bråk utomhus. Någon form av tumult ska ha uppstått mellan flera personer.

Polis åkte till platsen och påträffade aktuella personer. Då framkom uppgifter om att en man skulle ha misshandlat en närstående kvinna.

Mannen greps misstänkt för misshandel. Han är i 45-årsåldern. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att kvinnan skadats allvarligt, hon ska ha varit vaken och talbar.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °