1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Blåljus: Pepparspray i Resecentrum och ärende i krogmiljö

Polisen har hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polisen har arbetat med ärenden som rör krogmiljön men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Yngling pepparsprayade folk i Resecentrum

Polisen larmades till resecentrum i Linköping med anledning av en misshandel. En gärningsperson ska ha använt pepparspray mot flera personer. Polis åkte till platsen. Den misstänkte, en kille i övre tonårsåldern, omhändertogs enligt LOB. Han misstänks för misshandel samt ringa vapenbrott (på grund av pepparsprayen). Fyra killar är drabbade och målsägande i ärendet, samtliga är i övre tonårsåldern. En av de drabbade fördes till sjukhus på grund av andningsbesvär.

Man gripen misstänkt för misshandel

Polisen larmades imorse till Navestad med anledning av ett bråk utomhus. Någon form av tumult ska ha uppstått mellan flera personer.

Polis åkte till platsen och påträffade aktuella personer. Då framkom uppgifter om att en man skulle ha misshandlat en närstående kvinna.

Mannen greps misstänkt för misshandel. Han är i 45-årsåldern. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att kvinnan skadats allvarligt, hon ska ha varit vaken och talbar.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 20:00 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till stadsdelen Navestad i Norrköping efter samtal...
Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °