3.6 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Polis: Dieselslangning och brand i Fornåsa

Slangade Diesel i Finspång

Patrull som under patrullering klockan 22.58 i Viberga, Finspång upptäcker en man som slangar diesel ur lastbil. Mannen jagas till fots men lyckas undkomma. Hundförare spårar upp mannen i 50-årsåldern, som kan gripas för stöld. Kan senare konstateras att flera lastbilar blivit utsatta för slangning. Husrannsakan i ett fordon som kan kopplas till den gripne vilket resulterar i beslag av ytterligare misstänkt stöldgods.

Brand i Fornåsa

Brand i Fornåsa klockan 02.27, Motala kommun. Larm om brand i ett fritidshus. Inga personskador. Anmälan och förundersökning inledd gällande mordbrand då misstanke om att den är anlagd inte kan uteslutas. Avspärrat för teknisk undersökning.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 20:00 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till stadsdelen Navestad i Norrköping efter samtal...
Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.6 ° C
4 °
2.7 °
75 %
4.1kmh
0 %
mån
10 °
tis
6 °
ons
9 °
tor
4 °
fre
7 °