11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Polis: Dieselslangning och brand i Fornåsa

Slangade Diesel i Finspång

Patrull som under patrullering klockan 22.58 i Viberga, Finspång upptäcker en man som slangar diesel ur lastbil. Mannen jagas till fots men lyckas undkomma. Hundförare spårar upp mannen i 50-årsåldern, som kan gripas för stöld. Kan senare konstateras att flera lastbilar blivit utsatta för slangning. Husrannsakan i ett fordon som kan kopplas till den gripne vilket resulterar i beslag av ytterligare misstänkt stöldgods.

Brand i Fornåsa

Brand i Fornåsa klockan 02.27, Motala kommun. Larm om brand i ett fritidshus. Inga personskador. Anmälan och förundersökning inledd gällande mordbrand då misstanke om att den är anlagd inte kan uteslutas. Avspärrat för teknisk undersökning.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °