4 C
Linköping
lördag, mars 2, 2024

Psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott och viltolyckor

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades klockan 22:30 till Dunderbacksvägen i Finspång med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en lägenhet och rök ska komma ut från ett fönster. Väl på plats visade det sig att det brunnit i ett kök. Två kvinnor i 30- respektive 25-årsåldern, som befann sig i bostaden, fick följa med ambulans till sjukhus då de andats in rök. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer skrivas.

Inbrott i bensinmack

Polis och väktare beordrades 03:21 till en bensinstation i Smedby, Norrköping, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Tjuven/tjuvarna ska ha tagit sig in genom en ruta. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av cigaretter och e-cigaretter. Polispatrull har fotodokumenterat platsen och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.9 °
3.7 °
99 %
5.7kmh
100 %
lör
4 °
sön
9 °
mån
5 °
tis
1 °
ons
1 °