18.9 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott och viltolyckor

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades klockan 22:30 till Dunderbacksvägen i Finspång med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en lägenhet och rök ska komma ut från ett fönster. Väl på plats visade det sig att det brunnit i ett kök. Två kvinnor i 30- respektive 25-årsåldern, som befann sig i bostaden, fick följa med ambulans till sjukhus då de andats in rök. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer skrivas.

Inbrott i bensinmack

Polis och väktare beordrades 03:21 till en bensinstation i Smedby, Norrköping, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Tjuven/tjuvarna ska ha tagit sig in genom en ruta. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av cigaretter och e-cigaretter. Polispatrull har fotodokumenterat platsen och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser...
Nu i höst inleder Linköpings kommun pilotprojekt kring det kontroversiella språkkravet på anställda i...
Den man som polisen söker efter igår i trakterna runt Ljung utanför Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
18.9 ° C
19.8 °
18.2 °
78 %
4.6kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °