24.1 C
Linköping
lördag, maj 25, 2024

Polis: Viltolyckor och bilbränder

Kort sammandrag från nattens händelser. Åtta stycken viltolyckor har kommit till polisens kännedom under natten.

Klockan 01.2 brinner en personbil som sprider sig till annat fordon på Agneshögsgatan i Motala. Anmälan skadegörelse då branden misstänks vara anlagd. Ingen misstänkt i ärendet.

En anmälare uppger klockan 03.44 att hans två fordon på hemadressen, Brunnsvik, Motala, utsatts för skadegörelse då rutorna är sönderslagna. Brottsplatsundersökning och anmälan skadegörelse. Ingen misstänkt.

 Allmänfarlig ödeläggelse

Försök till allmänfarlig ödeläggelse klockan 04.53 på Torsten Fogelqvists gata, Norrköping. Patrull som gör iakttagelse av ett misstänkt farligt föremål på platsen. Ett område runt föremålet avspärrat för att skydda personer i närheten. Polis inrymmer, dvs förflyttat boende i fastighet som är närmast föremålet, till annan del av byggnaden. Trafikstörning till och från Klockaretorpet med anledning av avspärrning. Polis arbetar i ärendet med olika typer av resurs och kompetens. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det rör sig bland annat...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Socialdemokraterna och Moderaterna ska under mandatperioden prioritera ökad trygghet och minskad kriminalitet. Detta innefattar...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
24.1 ° C
24.2 °
22.7 °
56 %
4.6kmh
24 %
lör
26 °
sön
25 °
mån
25 °
tis
24 °
ons
21 °