3.8 C
Linköping
lördag, mars 2, 2024

Polis: Viltolyckor trafikbrott, två SOS-larm om brand soteld och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om viltolyckor (rådjur), trafikbrott, två SOS-larm om brand som visade sig vara soteld, trafikkontroller, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka E:4an

Polis och räddningstjänst beordrades 04:19 till E4:an i höjd med Vikingstad, Linköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil med släp ha kört in i mitträcket och därefter blivit stillastående. Detta ska ha skett i södergående körriktning. Polis på plats har assisterat med att dirigera trafiken. Bärgning av lastbilen påbörjades vid 06-tiden och då stängdes båda körfälten av för trafik. Vid 07:17 släpptes trafiken på för fullt. Det finns ingen misstanke om brott.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
3.8 ° C
4.9 °
3.1 °
97 %
5.1kmh
100 %
lör
4 °
sön
9 °
mån
6 °
tis
3 °
ons
4 °