11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Polis: Viltolyckor trafikbrott, två SOS-larm om brand soteld och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om viltolyckor (rådjur), trafikbrott, två SOS-larm om brand som visade sig vara soteld, trafikkontroller, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka E:4an

Polis och räddningstjänst beordrades 04:19 till E4:an i höjd med Vikingstad, Linköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil med släp ha kört in i mitträcket och därefter blivit stillastående. Detta ska ha skett i södergående körriktning. Polis på plats har assisterat med att dirigera trafiken. Bärgning av lastbilen påbörjades vid 06-tiden och då stängdes båda körfälten av för trafik. Vid 07:17 släpptes trafiken på för fullt. Det finns ingen misstanke om brott.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °