18.9 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Polis: Trafikolyckor och vildsvinsjakt

Idag på förmiddagen inträffade en allvarlig trafikolycka mellan bil och lastbil på E4an vid Gistad. Personbilen hamnade i diket och ett körfält blev avstängt.

Två personer förda till sjukhus för vård. Misstanke om vårdslöshet i trafik. Ingen person delgiven misstanke. Polisen kommer utreda olyckan.

Narkotikabrott Norrköping

Patrull befinner klockan 22.56 sig i en fastighet i Enebymo och fattar misstanke om narkotikabrott då det luktar kraftigt i trapphus och detta kan härledas till en lägenhet. Vid husrannsakan anträffas två personer samt narkotika och dopingpreparat. Båda är narkotikapåverkade och misstänks för narkotikabrott.

Inbrott
Stöld genom inbrott i butik i Hageby. Larm utlöses i butik klockan 01.03. Övervakningsbilder visar på en ensam gärningsman som lämnar platsen efter inbrottet. Ingen frihetsberövad i ärendet. Stöldgodset är i form av E-cigg. 

Bilinbrott
Anmälare larmar 02.26 polis om pågående bilinbrott i Klockaretorpet där flera gärningsmän strax senare lämnar platsen. Polis stoppar ett fordon i som är på väg i riktning från brottsplatsen och tre personer, i ålder mellan 20-25 år, grips misstänkta för stöld av katalysatorer från fordon.

Viltolycka vildsvin Åby

Personbil som kolliderat med vildsvin klockan 06.04. Vildsvinet skadades och försvann till skogs. Eftersöksjägare till platsen för att eftersöka djuret.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser...
Nu i höst inleder Linköpings kommun pilotprojekt kring det kontroversiella språkkravet på anställda i...
Den man som polisen söker efter igår i trakterna runt Ljung utanför Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
18.9 ° C
19.8 °
18.2 °
78 %
4.6kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °