1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Polis: Grovt rån, viltolyckor och farligt utsläpp

Polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Bråk i Mjölby

Polisen larmades klockan 23:12 till en bostad i Mjölby med anledning av ett bråk. Polis åkte till platsen. Uppgifter framkom att det rörde sig om ett rån. Okända gärningspersoner ska ha tagit sig in i en bostad. En man, som är i 40-årsåldern, hade blivit utsatt för våld samt blivit rånad på föremål. Mannen fördes till sjukhus men var vaken och talbar. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Händelsen utreds som grovt rån, grov misshandel, grovt hemfridsbrott och övergrepp i rättssak. Det finns ingen misstänkt för händelsen. Bostaden spärrades av för en kriminalteknisk undersökning.

Farligt utsläpp i Malmslätt

Polisen larmades 03:04 till helikopterflottiljen i Malmslätt, Linköping, med anledning av ett misstänkt farligt utsläpp. Flera personer ska ha andats in utsläppet. Flera personer skulle kontrolleras på sjukhus. Av de rapporter som nått polisens presstjänst ska det röra sig om lindriga skador. Händelsen utreds som arbetsplatsolycka.

RELATERADE ARTIKLAR

Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...
Polisen larmas 23:50 igår om en misshandel i en trappuppgång till ett flerfamiljshus i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °