-0.7 C
Linköping
fredag, mars 1, 2024

Polis: Inbrott, misshandel och bråk

Mellan klockan 22 00 och 07 00 har polisen hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i länet.

Polispatrullerna har hanterat rutinärenden som exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa.

Misshandel i Östantill

Polis larmades 23.37 till en adress Östantill, Norrköping, med anledning av en misshandel. Enligt samtalet hade en man misshandlat en kvinna med slag och genom att ta struptag. Polis beordrades till platsen och när polispatrullerna kom fram till adressen kunde mannen gripas. Mannen misstänks för misshandel och han har, under natten, anhållits efter beslut av åklagare. Kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläge.

Bråk i Gamla staden

Polis larmades 01.02 med anledning av ett bråk mellan flera personer inne på en restaurang i Gamla staden, Norrköping. Några personer hade bråkat med personal. Flera polispatruller beordrades till adressen. Två personer, båda män i 20-årsåldern, misstänks för misshandel av två andra män i 20-årsåldern.

Inbrott i Söderstaden

Polis larmades 04.39 med anledning av ett inbrott i ett företags lokaler i Söderstaden, Norrköping. Väktare larmade polis och inbrott konstaterades. Polis har varit på plats och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart vad som har stulits från platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutade i veckan att avgifter för viss vaccination mot covid-19. Den 1...
Regeringen har idag utsett Juno Blom till ny barnombudsman och samtidigt chef för Barnombudsmannen. Juno...
Hele 84 procent uppger att de har tillgång till den sjukvård de behöver. 61...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.7 ° C
-0 °
-1 °
96 %
5.7kmh
100 %
fre
7 °
lör
6 °
sön
6 °
mån
6 °
tis
5 °